TVP1
12.40 Zadziwiające życie bezkręgowców Animal Planet
15.00 Mowa wilków
16.00 W poszukiwaniu wilków
17.00 Wszystko o kotach
18.00 Słonica Echo
18.30 Dzikie życie w Shamwari
20.00 Dzika natura
21.00 Na ratunek przyrodzie
Jest to pisklak gołąbka Podaję Ci link do tematu, gdzie znajdziesz dużo informacji o tym jak opiekować się pisklakiem gołąbka
Jeszcze uwaga.. nie trzymaj pisklaczka na folii, ponieważ odparzy mu sie skóra i będzie to duży kłopot.
Pozdrawiam
i jeśli znajdziesz chwilkę, to napisz co u gołąbka
_________________ Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.
Antoine de Saint-Exupéry
Wysłany: 2006-08-24, 21:08 co to jest --ciag dalszy 3
a karmienie tego ptaszora nie jest wcale kłopotliwe --a tak na marginesie mówiąc to ta bestia została znaleziona prawie martwa nad Śniardwami w lesie prawie martwa nie myślałam że przeżyje 1 noc a pn mi zrobił na złosc i przeczymał i tak jest z nami teraz w Krakowie -znaleziony 17.08---a dzis jest 24.08 i czyma sie swietnie--
Faktycznie, pięknie rośnie
...tylko...mała prosba Gościu ...wpisuj posty w swój pierwszy, przez Ciebie zreszta, załozony temat, bo juz myślalam, ze nie tylko kompek, ale i forum mi szwankuje
Witaj Gościu... Miłoby mieć Cię na forum (ja tak sądze z uwagi na miejsce zamieszkania)... skończyły by się twoje kłopoty z pisaniem... mógłbyś się z nam dzielić zdjęciami gołąbka, super rośnie ..............
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja
Forum Klub Ciconia nie ponosi odpowiedzialności
za treści umieszczane przez użytkowników.Pytania, sugestie, problemy lub zgłaszanie błędów prosze przesyłać na adres: klubciconia@interia.pl